søndag 14. september 2014

Fårikåldagen

0815

Med en kopp kaffe i morgenkåpen på et småkjølig kontor. Litt smårotete, må rydde litt i papirer i dag.

Er litt tidlig ute med å feire fårikåldagen som egentlig at siste torsdag i september. Bare andre søndag, men skal feire både pappas og mammas bursdag.

De kommer hit klokken mellom 1530 og 1600.

Da jeg drev Aktiv I Oslo inviterte jeg alltid alle medarbeidere og andre på en kjempestor fårikålfest. Det var populært og folk spiste til de lå rett ut på kjøkkengulv og stønnet. I dag blir vi seks eller syv til bords, ingen ting for meg.

Har litt forskjellige ting på programmet i dag - begynner å sette på fårikål klokken 1130 slik at den koker klokken 12. Blir perfekt!

Ellers på programmet
 • Hårfjerning - det er noe skikkelig herk. Bruker epilator, så det tar litt tid, sikkert en time
 • Innlasting av bilder fra minnekortet til Ole sånn at han kan få det med seg hjem etter fårikålen
 • Innlasting av bilder fra kameraet til Espen så jeg kan levere det tilbake til han
  (Burde lastet inn begge for lengst åpenbart, for husker ikke hva som var på dem en gang.
 • Pakke ut av koffert, pinlig, men den står på stuegulvet ennå etter kommunalkonferansen forrige helg. Full av klær for skikkelig Høyrekvinne som mamma kjøpte for meg til den helgen. Jeg er så heldig at jeg har en personal shopper av format. Hun er flinkere enn meg selv til å kjøpe perfekte klær til meg - hun leverer på døren, eventuelt ferdig hengt opp i klesskap og ikke nok med det hun betaler! Slå den.
 • Gjøre ferdig programforslag til bydelsprogrammet. Skrev masse, nærmest et halvt program i går. Ser over og sender av gårde forslagene til hvordan Frogner kan bli en smart og skapende bydel.
 • Poste Hans youtube-videoer på nettsiden til Frogner Høyre
 • Finne ut når det skal være møte i Tilsynsutvalg for hjemmetjenester
 • Oppdater informasjon om husbesøk og ringekvelder på nettsiden til Frogner Høyre
 • Poste eventer om samme på FB.
 • Støvsuge, vaske gulv og tørke støv
 • Kjøpe servietter og kanskje noen blomster til fårikålfest.
0836

Jeg gyver nå løs på oppgaver

Tok først en oppgave som ikke står på listen - evaluering av Høyres kommunalkonferanse 2014.

Grunnen var at jeg lette etter presentasjon fra konferansen om en ny type velferdsteknologi som jeg vil at vi skal se på i Frogner - blant annet noe som heter Giraffen som kan brukes til å kommunisere med hjemmeboende hjelpetrengende. Altså for å ha facts til programforslagene mine.

Fant en video fra den danske produsenten av teknologien


Velfærdsteknologi - Giraffen from Ældre Sagen on Vimeo.

Presentasjonene fra kommunalkonferansen fikk jeg ikke tak i, for det gikk ikke an å logge inn på "Mitt Høyre" - noe som ikke er helt uvanlig.

Jeg blir så divergent av disse digitale og sosiale tingene.

Tok meg dessuten tid til å invitere 130 FB-venner til å være med på Oslo Høyres morgenaksjon på onsdag. Ingen andre hadde invitert noen.

Hvorfor gikk jeg egentlig inn på FB? Jo, jeg ville legge ut et bilde av Erna, Ewa og meg som jeg har på Facebook fra konferansen.

0930
Hjelp tiden går - tilbake til programforslagene. Da er programforslagene 4,5 sider sendt av gårde, fornøyd. Forlater data til fordel for frokost.

1115
Frokost fortært. Telefoner besvart fra leder i Frogner Høyre om nominasjoner til BU og bystyret. mail med etterlysning av et referat er sendt, snakket med sønnen om henting av pappa på sykehjemmet. Han skal være der tre for å sørge for barbering og pynting. Har oppdatert litt på nettsidene til Frogner Høyre også. Ble sittende med med hjemmesider og oppdateringer av hvem som er medlem i ulike utvalg og gruppe arg og kl. ble 1200. Det er lett å fortape seg. Digitalt arbeid blir aldri ferdig og tar aldri slutt.

Funnet ut at Tilsynsutvalgsmøtet er 18.09 klokken 1400 - check på den i hverfall må bare legge inn Ical og sende en mail om det til en dame som hadde lyst til å komme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar