torsdag 8. mai 2014

18. juni - vurderer et lykkeprosjekt

Våknet sliten - ikke bra. Kastet meg over timelister til Christiania og fikset opplasting av noen dokumenter til programkomitéen. Jobbet to timer før jeg gikk til Kaffebrenneriet og kjøpte en kaffe.

Fant en bok på Narvesen som heter "Lykkeprosjektet". Det sies at ting kommer til deg når du er klar for dem. Tror det er den boken jeg trenger nå. Virker fornuftig. Har vært litt sliten en stund. Ikke så rart for timeplanen er så full - største problemet er at det er så mye å tenke på og at jeg løper fra sted til sted til sted og mangler ro.


I går var jeg stresset og irritabel på jobb - det er ikke bra. 60 prosent her og 60 prosent der er litt slitsomt. Jeg må skifte fokus hele tiden fra det ene til det andre.

Ferie blir det vanskelig å få til i år - og jeg trener ikke om dagen og føler at jeg svikter pappa, og til dels barna som jeg nesten ikke ser.

Timelister frustrerer meg alltid - til tross for at jeg noterer timer i kalenderen min så blir jeg stresset av at jeg husker forrige måned så dårlig. Jeg blander sammen dager og begivenheter og husker knapt hva jeg gjorde dagen før. Jeg må virkelig vri hjernen for å huske og vet at jeg glemmer ting.

Å ikke glemme er hovedgrunnen til at at jeg skriver. Jeg bruker denne bloggen som en dagbok rett og slett. Har prøvd å skrive en med penn på sengekanten, men får det ikke skikkelig til. Liker bedre å skrive på PC. Når jeg skriver i den gammeldagse dagboken sovner jeg nærmest med pennen i hånden. Jeg tror det er fordi det tar så mye lengre tid å skrive fornuftig med penn. Jeg tenker mye fortere enn jeg skriver og begynner å kjede meg.

Vel - vel. Dagens lille hjertesukk.

Nå skal jeg straks GÅ nede til Christiania Teater. Å gå mer er første forsett i lykkeprosjektet. Det gir meg tid til å tenke, frisk luft, sol og mosjon. Være er nydelig og en spasertur i vakre Oslo er som en liten ferie i hverdagen. Jeg sparer penger til bussen også. 

Først skal jeg laste opp noen bilder på Frogner Høyres Facebook og sende en mail om stand utenfor teateret på fredag til bymiljøetaten og så løper jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar